TFT OG FØLELSERNE

FOBIER OG FRYGT

Flyskræk er en fobi. Den mest almindelig fobi er sceneskræk. At være rædselsslagen for edderkopper, slanger og mus er en fobi. Det er også en forbi når synet af vand får hjertet til at galoppere. Agoraphobia betyder at du ikke kan holde ud at gå ud – og må blive indendørs. At være bange for at blive lukket ind i et lille rum betyder, at man har klaustrofobi. At hade at gå til tandlægen er en anden fobi. At blive bange for synet af en nål er en fobi. Og højder, hvis du har et problem med at kravle op på en stige, så er det også en fobi. Man behøver ikke at kende årsagen til fobien, TFT løser gåden hurtigt og effektivt og du kan slippe den ofte stærkt begrænsende følelse af frygt som fobier er forbundet med. Nedenfor er tre af de mest almindelige fobier nævnt.

SCENESKRÆK

Mange mennesker bliver grebet af panik ved tanken om at skulle tale til en forsamling, at skulle til eksamen, præsentere en ide eller skulle til jobsamtale. Med en Tankefeltterapi behandling kan denne frygt blive fjernet i løbet af få minutter. En del Salgs- og Marketing direktører er mere bange for at tale til større forsamlinger end for at blive syge. Dette problem løses nemt og hurtigt med TFT.

FLYSKRÆK

Flyskræk kan være et meget alvorligt problem. Med en TFT behandling kan denne begrænsende fobi fjernes meget hurtigt. For mange forretningsfolk er flyskræk et stort problem, fordi det sætter grænser for deres evne til at holde den personlige forbindelse med kunder og forretningsforbindelser ved lige. TFT kan hjælpe med at fjerne denne begrænsning for succes.

HØJDESKRÆK

For mange mennesker er højdeskræk årsagen til at de er afskåret fra helt enkle opgaver som f.eks. at kravle op på en trappestige for at nå loftet. Lad Tankefeltterapi befri dig, en gang for alle, for din skræk.

ANGST

Tankefeltterapi giver adgang til en hurtig og effektiv behandling for anfald af angst og panik samt deraf følgende depression. Helt uden brug af medicinske præparater kan du leve videre uden angst og/eller depression. Få kontrol over din angst og din kroniske depression ved at anvende TFT. Du kan mindske og helt fjerne dine angstanfald eller langvarige depression. Få mere kontrol, selvtillid og tryghed i dit liv. TFT kan hjælpe dig i den rigtige retning og du kan behandle dig selv når du først har lært teknikken.

Depression og angst er meget almindeligt. Angst anfald kan behandles lige så snart symptomerne kendes. Så vent ikke på at det går væk, få hurtig hjælp og slip disse begrænsende og forstyrrende tilstande.

DEPRESSION

Depressioner er en almindelig og alvorlig sygdom og ofte forbundet med angst. Hvert år rammes 10% af alle amerikanere over 18 år af depression. Depression er årsag til store lidelser og kan føre til selvmord i de mest alvorlige tilfælde. Sygdommen kan have meget negativ indflydelse på familie, venner, helbred, arbejde eller skole. Det er imidlertid muligt at behandle og fjerne depression med TFT.

Nogle mennesker siger at depression føles som et sort gardin af magtesløshed der bliver trukket ned over livet. Mange mennesker føler sig energi forladte og mister koncentrationen. Andre føler sig hele tiden irritable uden nogen synlig grund. Symptomerne er forskellige fra person til person, men hvis du føler dig ”nede” i mere end to uger, og disse følelser skaber forstyrrelser i dit daglige liv, kan du være klinisk deprimeret.

De fleste mennesker som har været igennem en periode med depression vil før eller siden blive deprimerede igen. Du vil eventuelt kunne genkende symptomerne på en depression flere uger før den sætter ind for alvor. Lær de tidlige tegn at kende og hold kontakten med din læge således at du undgår en forværring.

Mange mennesker med depression søger aldrig hjælp, heller ikke selvom størstedelen ville få det bedre efter behandling. At behandle depression er særlig vigtigt fordi det påvirker både personen, familien og arbejdet. Nogle deprimerede mennesker forsøger at skade sig selv fordi de fejlagtigt tror at de aldrig vil få det anderledes. Depression er en sygdom, som kan behandles – især ved anvendelse af TFT.

STRESS

Tankefeltterapi tilbyder en naturlig tilgang til at kontrollere, begrænse og give slip på stress. TFT metoden til stress management er nem at lære og du kan selv fortsætte behandlingen af dig selv i det daglige. Stress giver ofte negative følelser og negativ selvsnak. Med TFT kan du komme ud af det negative og selvudslettende mønster. Ved at lære stress management og metoden til hurtig nedsættelse af stress kan også medvirke til en nedsættelse af følgevirkningerne af stress, så som for højt blodtryk, hjerte sygdomme, mavesår, for høj kolesterol, nedsat immun forsvar og angst anfald. Stress behøver ikke længere at være en del af dit liv, få lindring for din stress og nedsat stress på en sund facon, uden brug af beroligende eller anden medicin.

TRAUMER OG PTSD (POST TRAUMATIC STRESS DISORDER)

Tankefeltterapi er et hurtigt og yderst effektivt alternativ til traditionel psykoterapi når det glæder traumer og Post Traumatic Stress Disorder (PTSD). Tankefeltterapi er smertefri, naturligt og en kort terapi som alternativ til langvarig psykoterapi. Dr. Roger Callahan som er grundlæggeren og den førende ekspert I Tankefeltterapi har hjulpet millioner af mennesker over de seneste årtier og tankfelt terapi (TFT) har en meget høj succes rate.

Traumer kan opstå både som konsekvens af chock og sorg, som resultat af gentagne oplevelser og ved langvarig påvirkning af kroppen og/eller bevidstheden. TFT har med gode resultater været anvendet i krisesituationer som f.eks. i Kosovo og i forbindelse med Tsunami’en i Sydøstasien i 2004-2005. Se også afsnittet FAKTA med dokumentation fra Kosovo.

AFHÆNGIGHED

Hvis man oplever ubehagelige symptomer når et stof ikke længere indtages eller indhaleres, eller en særlig adfærd ikke længere foretages, er det så godt som sikkert, at det drejer sig om en afhængighed. Afhængighed er ofte selvudslettende og selvom personen er helt klar over konsekvensen, er vedkommende ikke istand til at ændre adfærd fordi afhængigheden er altdominerende.

Almindelig afhængighed omfatter neglebidning, rygning, alkohol, spil, shopping, fødevarer som f.eks. chokolade, medicin som f.eks. smertestillende præparater, narkotika lignende midler som heroin, kokain, ”designer” drugs osv. Tankefeltterapi kan helt fjerne behovet for adfærden og-eller stoffet, som er årsagen til afhængigheden. Ved at anvende en meget enkel procedure og behandle sig selv over et par uger, vil behovet forsvinde og afhængigheden være kureret.

RYGESTOP

Tankefeltterapi er en utrolig effektiv og naturlig tilgang til at hjælpe dig med at holde op med at ryge. TFT behandling for rygevaner virker fordi den bagvedliggende årsag til rygningen også behandles.

VÆGTTAB

Få hjælp med TFT til at mindske, øge eller kontrollere vægten. TFT er en effektiv, ny og naturlig tilgang til at holde en slankekur, ændre spisevaner og kurere en hvilken som helst spiseforstyrrelse.

TFT til vægttab er et enkelt og effektivt program som bruger kroppens eget energi system til at mindske eller fjerne behov således at vægten kan kontrolleres uden lidelserne som de fleste slankekure er anledning til. Lær hemmeligheden ved dette vægttabs program og tab vægt naturligt. Mange af de slankekure der er på markedet er ikke tilstrækkelige til at holde vægten nede fremover. Med TFT får du et værktøj til livslang vægt kontrol. Dette program er perfekt for dem der har et vægt problem og som leder efter en naturlig og sikker måde at begrænse fødevare indtag, afbalancere spisevaner og kurere mere alvorlige spiseforstyrrelser.

ADD og ADHD

Attention Deficit Disorder, som også kendes som ADD, bliver ofte forvekslet med ADHD, som står for Attention Deficit Disorder with Hyperactivity. Begge diagnoser har mange af de samme symptomer som f.eks. glemsomhed, dårlige uddannelsesmæssige resultater, problemer med at færdiggøre opgaver og dårlig koncentrationsevne. ADHD har yderligere et særligt symptom, nemlig hyperaktivitet. Både ADD og ADHD er diagnoser som ofte gives til børn og unge der nu kan behandles med Tankefeltterapi i stedet for at indtage medicinske præparater..

TVANGSTANKER OG DERAF FØLGENDE ADFÆRD

“Obsessive Compulsive Disorder” eller forkortet OCD er nok blevet den mest almindelige term for tvangstanker og deraf følgende adfærd . OCD kan vise sig på mange måder, f.eks. rengøringsvanvid, at vaske hænder ustandselig, overdreven kontrol af låste døre og lys kontakter, og andre gentagne adfærdsmønstre (som fører til krise, hvis de ikke bliver ført ud i livet) osv. En behandling med Tankefeltterapi er en naturlig måde at blive befriet for ODC.

*Tankefeltterapi (TFT) er en effektiv hjælp og komplementær tilgang til medicinsk og psykologisk behandling. Det kan være hensigtsmæssigt at underrette lægen eller psykologen om brugen af TFT behandling. TFT har aldrig været tiltænkt at erstatte medicinsk behandling eller til at behandle alvorlige psykologiske tilfælde.

Into the Calm

Testimonial

"Min depression er væk. Mit liv er kommet på fode og jeg har fået styrke og energi. TFT behandlingen har været min redning. Jeg håber du vil fortælle andre min historie!"

Majbritt Carlsson