INDIVIDUELLE ENERGI TOKSINER (IET)

HVAD ER ET IET?

Når TFT virker og følelsesmæssig ubalance eller andre problemer er løst, så er der sket en helbredelse. I de fleste tilfælde er denne helbredelse vedvarende. I nogle tilfælde opløses helbredelsen og symptomerne genopstår. Og nogle gange vil TFT slet ikke virke. Efter at have arbejdet med mange af disse situationer, har Dr. Callahan konstateret, at årsagen til denne opløsning skyldes, at klienten udsættes for et stof som personen reagerer negativt overfor på energiniveau, hvilket vil sige, at det ikke kan måles kropsligt som f.eks. antigener kan. Disse energigiftstoffer findes almindeligvis i hverdagssituationer og er uskadelige for de fleste mennesker, men for nogle personer kan stofferne skabe alvorlige problemer. Da disse reaktioner er individuelle og unikke for hver enkelt person kaldes disse stoffer Individuelle Energi Toksiner (giftstoffer) kaldet IET. TFT Diagnosticeringsmetoden kan identificere et eventuelt energi toksin for dig.

På samme måde som de fleste antigener er uskadelige for størstedelen af befolkningen er IET’er også uskadelige for de fleste. Tilgengæld kan det volde store vanskeligheder og somme tider være livstruende for en allergiker, som udsættes for et antigen. For de mennesker, som er energi giftstof følsomme, kan det at blive udsat for det pågældende energi giftstof forårsage svære og alvorlige forhold, inklusiv negativ indvirkning på hjerterytme variationen (se afsnittet om Hjerterytme Variationsmåling). Følsomhed overfor toksiner/giftstoffer og IET har en tilsvarende indflydelse på energisystemet som allergier og antigener har på kroppen. Antigener og IET’er findes i mange former. Disse stoffers indvirkning sker ved indtagelse, indånding eller berøring.

Allergier og følsomhed overfor toksiner/giftstoffer er ikke det samme. Det er muligt at have en toksin følsomhed overfor et stof uden at være allergisk overfor det. Hvis en person derimod er allergisk overfor et stof, har vedkommende ofte også en toksin følsomhed overfor stoffet. Det er vigtigt at genkende dine allergier og så vidt muligt undgå at udsætte dig selv for disse stoffer. På samme måde bør man i videst muligt omfang undgå at udsætte sig selv for energi toksinet når først det er blevet identificeret. Generel stress og særlige krav til ens energisystem kan dræne personen. Når det drejer sig om allergier kan kroppen reagerer ved at bryde sammen. På samme måde kan følsomhed overfor et energi toksin forårsage at et tidligere behandlet problem vender tilbage.

Når først du har identificeret et energi toksin gælder det om at holde sig væk fra det, for på den måde at bevare de positive resultater af TFT behandlingen eller for at TFT behandlingen virker fra begyndelsen.

Nogle IET’er er stoffer som man kan forvente i denne kategori: tobak, alkohol, pesticider, forskellige kemikalier (i tøj, gulvtæpper, polstring, maling osv). Nogle af de mest almindelige IET’er er imidlertid ikke så forventelige: Hvede, majs, æg, mælk og andre mejeriprodukter, parfume, vaskepulver, servietter med duft eller deodoranter.

IET’er identificeres af en Tankefeltterapeut, som har lært denne teknik. IET’er udrenses af kroppen ved gennemførelse af en meget hurtig og effektiv teknik, som klienten selv kan foretage efterfølgende.

Vigtig: Når først et energi toksin er blevet identificeret, er det bedst helt at undgå kontakt med det, hvis overhovedet muligt.

*Tankefeltterapi (TFT) er en effektiv hjælp og komplementær tilgang til medicinsk og psykologisk behandling. Det kan være hensigtsmæssigt at underrette lægen eller psykologen om brugen af TFT behandling.  TFT har aldrig været tiltænkt at erstatte medicinsk behandling eller til at behandle alvorlige psykologiske tilfælde.

Into the Calm

Former for IET

Eksempler på energitoksiner:
Fødevarer, drikkevarer, tilsætningsstoffer, rengøringsmidler, hudplejeprodukter, sæber, kemiske rensemidler, parfumer, make up, elektricitet, tryksværte, følelser, personer, lyde, lyspåvirkninger, narkose, medicin, vitaminer og kosttilskud.