Selvhjælp

vejen-frem

INTRO TIL SELVHJÆLP MED TANKEFELTTERAPI – TFT

“Der er mange veje til Rom”- Tankefeltterapi er ofte den mest direkte, hurtigste, nemmeste og behageligste genvej til bedring.

I denne sektion kan du finde hjælp til en række uønskede tilstande, ubalancer og psykologiske problemer. I mange tilfælde er vejen kort og du vil ved egen brug af en enkelt behandling (algoritme) kunne slippe et gammelt mønster. Nogle gange skal du længere omkring, vejen er ikke så direkte og der skal mere til.

Det er vigtigt at være tro mod følelserne du mærker og lægge mærke til hvilke tanker og måske minder, der dukker op, når du arbejder med TFT. Måske starter du med at behandle din angst og så opdager du, at du bliver vred. Vrede er en NY følelse og skal behandles for sig. På den måde “skræller” vi følelserne ligesom at skrælle et løg. Og vrede er ikke det samme som raseri. Derfor er det vigtigt at være præcis. Og derfor kan genvejene som er præsenteret her ikke ramme 100% plet.

Hvis du ikke kan få bund i dit problem med disse metoder, skal der sandsynligvis en personlig behandling til. Med de værktøjer, indfaldsvinkler og behandlingsmetoder du lærer ved at tage TFT uddannelsen vil du kunne sammensætte en skræddersyet behandling som vil kunne give en bedring i 90% af alle tilfælde.

Eventyret

Testimonial

"TFT er utrolig effektivt. Klienten oplever næsten omgående lindring fra sine kvaler og lidelser. Behandlingen lader endvidere til at holde… og klienten behøver ikke at tale om sine problemer, hvilket ofte opleves som en lettelse, da det er smertefuldt at tale om smertefulde oplevelser og følelser, hvilket i øvrigt ofte afholder folk fra at søge hjælp. TFT er ekstremt effektivt.

Charles Figley PhD
Professor og direktør ved ”Psychosocial Stress Research Program” og Klinisk Laboratorium, Florida State University.