TYPISKE SPØRGSMÅL OM TFT

HVAD INDEHOLDER EN BEHANDLING?

Klienten bliver ganske enkelt bedt om at tænke på deres akutelle problem som, blandt mange andre problemer, kan være angst, fobier, traumer, tab eller en følelse af vrede eller skyld. Derefter bliver klienten bedt om at angive hvor meget følelsen fylder på en skala fra 1 til 10, hvor 10 er maksimum ubehag. Dernæst bliver vedkommende vejledt i at tappe eller banke på en række specifikke steder eller energi punkter på deres egen krop, i en særlig rækkefølge. Efter behandlingen bliver klienten igen bedt om at tænke på problemet så klart og negativt som muligt. Typisk vil klienten så sige at de slet ikke kan tænke på problemet! På dette tidspunkt er personen blevet af med problemet og kan ikke længere fremkalde den oprindelige psykologiske ubalance som vedkommende engang oplevede. Helbredelse har fundet sted.

ER TFT PÅ NOGEN MÅDE SMERTEFULDT?

Overhovedet ikke. Hverken nåle eller andre instrumenter anvendes, og man behøver heller ikke at tale om problemet.

HAR TFT NOGLE BIVIRKNINGER?

Ved bivirkninger forstår de fleste mennesker ubehag. Svaret er ganske enkelt ”Nej”. Ikke desto mindre har målinger af hjerterytme variation vist at succesfulde TFT behandlinger har mindst een meget god bivirkning, nemlig at der sker en afbalancering af det autonome nerve system.

HVOR EFFEKTIVE ER TEKNIKKERNE?

Ved brug af TFT algoritmerne alene kan der forventes en succes rate omkring 80%. Anvendes individuel diagnosticering af en diagnosticerings trænet terapeut stiger tallet til 90-95%. Og det sker indenfor få minutter. Ingen anden kendt behandlingsform, traditionel/konventionel eller komplementær/alternativ kan hævde at have samme succes rate og vedblivende resultat.

JEG ER MEGET SKEPTISK. HVAD NU HVIS JEG SLET IKKE TROR PÅ AT BEHANDLINGEN VIL VIRKE?

Det gør ingen forskel. Behandlingen virker uanset om du tror på det eller ej.

HVILKE BEVISER ER DER FOR AT TFT HAR POSITIV INDFLYDELSE PÅ NERVE SYSTEMET?

For nylig er der fremkommet klinisk bevis ved brug af hjerterytme variations målinger, som ikke er underlagt placebo effekten og ej heller kan manipuleres af forskere. Resultater har vist at succesfulde TFT behandlinger også afbalancerer det sympatiske og det para-sympatiske bidrag til det autonome nervesystems funktion.

HVOR LÆNGE VIRKER BEHANDLINGEN?

Når først alle aspekter og komplekse sider af problemet er blevet behandlet med succes (hvilket vil sige at alle perturbationer er fjernet fra tankefeltet) og eventuelle blokeringer for en helbredelse er blevet identificeret og elimineret peger alt i retning af at resultatet af behandlingen er vedblivende.

I arkiv